Специални инструменти и машини (СИМ)

От Gabrovowiki
Обща информация
Дейност Производител на оборудване и инструменти
Телефон +359 66/801 195, +359 88/845 57 94
Адрес 5301 гр. Габрово, бул. "Столетов" 133
Уебсайт www.sim-99.com
Електронна поща kjordjev@abv.bg
Основаване -
Управител(и) Кольо Йорджев
Logo gabrovodaily.jpg Logo fbpage.jpg

„Специални инструменти и машини“ ООД е фирма, специализирана в изработването на разнообразно специализирано оборудване и инструменти.

Обща информация

„Специални инструменти и машини“ ООД е фирма със седалище в Габрово, специализирана в изработването на разнообразно специализирано оборудване и инструменти. Има дългогодишен опит в производството на специализирано оборудване и е изградила мрежа от дистрибутори в цялата страна. Фирмата предлага окомплектовка на всякакъв вид металообработващи машини – въртящи и мъртви центри, патронници, преходни втулки, делителни апарати, отрезни ленти за метал както и специални инструменти и инструментални машини по заявка на клиента

Производство

Асортиментът на фирмата включва фрези, различни видове стругарски ножове за обработка на метали, инструменти за обработка на отвори, зъбонарезни инструменти, резбонарезни инструменти, шлосеромонтажни инструменти, измервателни инструменти, дървообработващи инструменти.

Дестинация Успех

Кольо Йорджев от "СИМ" ООД е сред съвременните габровски предприемачи, които се включиха с видеоинтервю в проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Проектът се реализира по Програма "Младежки дейности" с финансовата подкрепа на Община Габрово. Гледайте видеоинтервюто в сайта biz.gabrovo.net.

Източници

www.sim-99.com