Алфрида Пеев

От Gabrovowiki
Версия от 13:49, 25 ноември 2015 на WikiAprilov (беседа | приноси) (Нова страница: Категория:Габрово Категория:Бизнес {| align=right |- | {{Бизнес | Производител на всички видове...)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към: навигация, търсене
Обща информация
Дейност Производител на всички видове пластмасови помпи за парфюмерия и битова химия. Пластмасови опаковки.
Телефон +359 6714/ 23 16, +359 6714/ 23 36
Адрес 5300 Габрово, бул. "Ст. Караджа" 35; Фабрика: с. Рачевци
Уебсайт www.alfrida-peev.com
Електронна поща alfrida.peev@gmail.com
Основаване 1990
Управител(и) Пейо Пеев
Logo gabrovodaily.jpg Logo fbpage.jpg

"Алфрида Пеев" ЕООД произвежда всички видове пластмасови помпи за парфюмерия и битова химия, както и пластмасови опаковки.

Фирма "Алфрида Пеев“ ЕООД е създадена през 1990 г. от Пейо Пеев в гр. Габрово. Продуктовата гама в началото е помпи пулверизатор, опаковки за битова химия и козметика. В началото екипът е малък, като броят на заетите лица във фирмата непрекъснато се увеличава. На работа са привлечени много специалисти и утвърдени професионалисти в областта на инструменталното производство, настройката и поддръжката на автоматите за пластмасови изделия и монтажа на различните видове помпи.

Понастоящем фирмата е разположена на 7000 кв.м производствена площ и в нея работят над 130 служители.

Цеховете на фирмата са оборудвани с автомати за производство на пластмасови изделия, автомати за производство на пружини, шлаухи, ултразвуково заваряване на пластмаса и предварителен монтаж за нуждите на производството на помпите пулверизатор, както и много други съпътстващи производството машини.

Инструменталният цех е оборудван както с универсални ма-шини – стругове, фрези и шлайфове, така и с най-модерни машини с ЦПУ управление – фрези, стругове, електро и нишковоерозийни. Използват се най-модерните технологии в областа на инструменталното производство – Cad Cam системи за създаване на сложни 3D модели и генериране на програми по тях за машините с ЦПУ, което дава възможност за модерен дизайн и прецизна изработка на формуващите елементи на инструмен-тите за пластмасови изделия.

Качеството на всички видове помпи и опаковки е добре известно на нашите клиенти в България и извън границите й. Всяка година клиентите на фирмата се увеличават и обхващат не само България, а и Европейския Съюз, страните от Балканския п-в, Русия, Беларус, Украйна, Румъния и много други.

Развивайки се, фирма „АЛФРИДА ПЕЕВ“ ЕООД непрекъснато увеличава броя и усъвършенства изделията си. Стартирани са няколко уникални за България производства: тригер помпи за почистващи препарати и помпи за течен сапун, оригинални решения на опаковки в областта на козметиката, фармацевтиката и хранително-вкусовата промишленост.

Сега фирмата е специализирана в производството на помпи пулверизатор, помпи за течен сапун и високо вискозни продукти, тригер помпи и пластмасови опаковки, намиращи приложение в парфюмерийната, козметичната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.

Източници

www.alfrida-peev.com