Проектстрой - Петър Петров

От Gabrovowiki
Обща информация
Дейност Строителство, търговска дейност със строителни материали
Телефон +359 (66) 81 18 18, +359 (66) 81 18 28
Адрес 5300 гр. Габрово, местност "Колева ливада" № 1
Уебсайт www.proektstroy.com
Електронна поща proektstroy@dir.bg
Основаване 1991
Управител(и) Петър Петров
Logo gabrovodaily.jpg Logo fbpage.jpg

Фирма „Проектстрой – Петър Петров“ ЕООД е създадена през 1991 г. и предметът й на дейност е строителство, търговия със строителни материали и др.

Обща информация

Фирмата „Проектстрой – Петър Петров“ е създадена през 1991 г. Президент на фирмата е Петър Петров.

Материално-техническата база на фирмата включва цех за PVC, алуминиева дограма и стъклопакети, мебелен цех, цех за производство на бетонови изделия, бетонов възел, варов възел, цех за заготовки и монтаж на армировка, тенекеджийска и железарска работилница, шлосерска и стругарска работилница.

Фирмата разполага със собствен машинен парк, механизация и автотранспорт за цялостно изпълнение на строителство от изкоп до ключ и снабдяване с материали, така също и отдаване под наем.

Производство

Предметът на дейност на „Проектстрой – Петър Петров“ е строителство, производство на PVC, алуминиева дограма, стъклопакети, производство на бетон и бетонови изделия и търговия със строителни материали.

Фирмата има и търговска дейност чрез развита мрежа от магазини, търговски център в база "Колева ливада" - Габрово за продажби на едро и дребно на строителни материали.

Дестинация Успех

Петър Петров от "Проектстрой - Петър Петров" ЕООД е сред съвременните габровски предприемачи, които се включиха с видеоинтервю в проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Проектът се реализира по Програма "Младежки дейности" с финансовата подкрепа на Община Габрово. Гледайте видеоинтервюто в сайта biz.gabrovo.net.

Източници

www.proektstroy.com